Despre mine

     Am inceput pasiunea pentru fotografie, asa cum ii sade bine unui inginer, brusc, citind manualul tehnic al aparatului foto pe care-l aveam la vremea aceea. Cumparasem un buchet de trandafiri pentru cea care, peste cativa ani, avea sa-mi devina sotie. Era aniversarea noastra si vroiam sa pastrez cumva aceasta amintire printr-o fotografie simpla, clara, naturala.

     Desi timpul a trecut si o buna parte din el am petrecut-o citind carti de specialitate, invatand si studiind diferite tehnici de fotografiere, scopul a ramas acelasi, sa pastrez amintirile intr-o forma ce trezeste emotii chiar si peste ani.

     In nici un moment nu m-am gandit ca voi deveni fotograf profesionist, o persoana in care oamenii vor avea incredere si care le va fi alaturi atunci cand vor dori sa-si pastreze amintirile unora din cele mai importante evenimente din viata lor: nunta, botez, aniversare.

    Acest lucru a venit de la sine, incurajat atat de sustinerea celor dragi, cat si de multumirea celor care si-au vazut emotiile transpuse in fotografii.

     Si iata cum un buchet de trandafiri iti poate schimba viata…